Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » computer

Multi YM in one PC

Submitted by m.ruzaini.h on March 31, 2010 – 6:22 amNo Comment

Salam,

aku search dalam internet macammaner nak login multi YM dalam PC yang sama. ini ada solotion yang menarik, tanpa pergu download software.. aper2 pun.. selamat mencuba.. TQ

1. Go to Start > Run and type “regedit” on the box
2. Navigate to HKEY_CURRENT_USER > Software > Yahoo > Pager > Test
3. On the right pane, right-click and create a Dword Value and name it Plural
4. After creating a Dword Value “Plural”, double-click in it and assign a decimal value of 1.
5. Close your Windows Registry and it should be working. You can now run and login on multiple Yahoo Messengers.

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.