Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

ada apa dengan hari ini dan sebelumnya..

Submitted by m.ruzaini.h on February 24, 2010 – 2:18 amNo Comment

salam,

rasanya dah lama aku tak update blog aku ni.. hahahah.. bizi sikti la.. byk kursus and kelas.. huhuh.. sabtu,ahad,isni selasa aku kene pergi kursus.. letih beb.. tiba2 semalam, ada surat arahan keluar untuk pergi kursus AKPK pasal pengurusan kewangan.. huhuh.. dah la hari ni student aku ada test.. takper.. nasib baik ada tutor, en syed.. hope dia tak kesah jaga dewan sorang2.. heheheh.. aper2 pun.. kerja kerajaan ni.. memang tak akan lepas dari kursus yang pelbagai.. byk kursus.. kalau tak percaya.. jd la staf kerajaan.

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.