Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pembinaan Rumah Impian

Cerita mengenai perjalananku membina rumah impian Di Durian Tunggal Melaka

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Rasa Happy

Submitted by m.ruzaini.h on February 4, 2010 – 8:49 am2 Comments

salam,

hari ni kelas jam 9-11.. hari ni kenaper tah.. aku rasa cukup bersemangat nak mengajar.. and aku rasa puas.. tapi aku masih tertanya2 lagi.. adakah aku ni memang dilahirkan untuk jadi pendidik.. entah la.. itu aku tak tahu.. tetapi tugas aku sekarang.. kene memberi pendedahan yang sebaik mungkin kepada student2 BEKM tahun 4 mengenai manufacturing system yang diguna pakai dekat malaysia/dunia.. aper2 pun.. to all my student.. u are my brother and sister.. :) utem

Random Posts

2 Comments »

  • N.A.R. says:

    wah bagus2! semangat2! :)

  • AJ says:

    A’salamkm bro…. aik saya ni warga penddk jg.. skadar nak mengingatkan diri sendiri dan bro… jgn sesekali timbulkan keraguan bla dah ditakdirkan mnjadi seorg penddk..amanah pendddk ni besar. iya melibatkan generasi.. bla dh xda di dunia kelak kita akan ditanya tentang apa yang telah ‘dipinjmkan’ pada kita..
    Bla dah dapat rezki lebih dari income lain, jgn lupe pada rzki yg telah diberi sebelumnya..
    k bro.. teruskan semngat dan amanat… cari harta dunia ibarat kita akan hdup 1000 thn gi.. dan buatlah amal seolah2 esok kita dah xda di dunia…
    - Cintakan Agama, Bangsa dan Negara -

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.