Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » takaful - MAA takaful

Bonus/Divident MAA Takaful Unit

Submitted by m.ruzaini.h on January 7, 2010 – 5:55 amNo Comment

Salam,

aku baru dapat info dari BOSS aku.. pasal divident untuk unit2 dalam MAA takaful.. so.. aku amat puas hati.. bonus yang diberikan adalah sebanyak 12% untuk balanced Fund unit.. aku selalu letak balanced fund untuk aku punya client.. so.. 12%.. kira byk la tu.. klu every year 12% keatas.. lepas 10 tahun.. masyuk tu.. insyallah.. kepada semua pencarum takaful MAA.. anda peroleh 12% keuntungan di samping perlindungan yg di berikan.. dan setahun berlalu.. kita masih sehat.. syukur.

bonusmaa

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.