Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Aku sebagai Lecturer

Submitted by m.ruzaini.h on January 7, 2010 – 5:08 am7 Comments

Salam,

Hari ni, 2nd class yang aku conduct.. compared dgn first class.. aku rasa.. performance aku untuk 2nd class ni.. teruk.. entah naper aku blur jer.. walaupun aku tahu and faham tentang subject ni.. mungkin kerana panas ( aircond tak pasang, UTEM cut cost kot), tp itu bukan alasan yang sepatutnya aku pikirkan.. semuanya kerana aku.. aku kene ubah cara.. next week.. aku akan cuba cara lain.. aku harap aku dapat buat yang terbaik.. learn from mistake. :)

yg bestnya.. aku saja buat2 aku ni tak reti english.. hahahah.. best, klu org anggap kita bukan kita….

sekian..

Random Posts

7 Comments »

  • chim says:

    its okay… practices make perfect.. too perfect pun org menyampah jugakkan… btw.. apa salahnya practice english… ok ke x ok ke.. jgn adopt slang yorkshire udah ler, susah gak nk faham…..

  • m.ruzaini.h says:

    betul2.. :) ingat nak cakap jawa jer.. hahahha

  • Aziz Yussof says:

    semua lecturer baru facing the same problem..aku dulu2 mula ngajar pun mcm ko juga..control mancho je lebih ;-) )n buat2 cerdik je hehehe…

  • shazli sate says:

    mende prof,

    can’t imagine if i were there, hahaha… looking at my old housemate standing at the front, delivering lectures to students at my age!… hikhikhik….

    go2 Ruzaini! =)

  • m.ruzaini.h says:

    tu la.. just control jer.. buat2 cerdik.. tp aku faham tentang subject ni.. cuma tak tau nak terangkan macammaner.. slow and steady jer la..

  • auni says:

    huhuhu.. betul tu ruzaini… experience is the best teacher.. belajar skit2… nnti dengn sendirinye akan jadi mantap… go ruzaini go… hahahaha :D

  • amy says:

    congrats…da jd lect da rupenye..huhu

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.