Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Selamat Tahun Baru 2010

Submitted by m.ruzaini.h on January 1, 2010 – 4:51 am3 Comments

Salam,

Selamat Tahun Baru Kepada Semua kawan2 dan semua pembaca perjalananku.com yang setia..

2009 meninggalkan banyak meniggalkan kenangan pahit dan manis kepada diri aku. aku taknak cerita yang pahit la ek.. elok yg manis.. lepas tu ramai2 kene penyakit kencing manis.. gurau jer.. jgn marah ek..

Tahun 2009 adalah tahun aku di UK. aper ek kenangan manis di Uk yer.. aku pergi naik kapal ke amsterdam, jalan2 di amsterdam, and yg best dapat makan pizza di itali, original tau.. bukan pizza hut malaysia ni.. tapi aku makan pizza tomato la.. takut makan yg daging.. coz takder cop halal dekat kedai pizza tu..

Dan pada tahun 2009 adalah tahun yang paling aku kenang.. aku dapat master with merit beb.. setahun bersusah payah.. akhirnya dapat aku master yang aku inginkan..

Dan sebagai penutup tahun 2009.. aku lapor diri di UTEM sebagai seorang pensyarah.. dan pada 31 disember adalah kelas pertama aku sebagai seorang pensyarah..

Azam aku untuk 2010 adalah untuk mendapat kebebasan kewangan total.. dan azam yang lain.. aku tak plan lagi.. hahahaha..

aper2 pun.. all the best semua..

2010

Random Posts

3 Comments »

  • Aziz Yussof says:

    kebebasan kewangan total tu apa?
    Selamat Tahun Baru 2010 and all the best…

  • m.ruzaini.h says:

    aku plan nak buat ASBOD punya method untuk penuh kan ASB 200k in 3-5 year.. insyallah.. setakat ni.. hutang kereta dah selesai.. tinggal hutang PTPTN jer.. 2011 tahun aku nak beli rumah.. so tahun ni for preparation jer la.. hehehe.. selamat tahun baru :)

  • chim says:

    All the best in life.. 9-18.5.1.12.12.25-13.9.19.19-25.15.21

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.