Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

1st day di UTEM

Submitted by m.ruzaini.h on December 16, 2009 – 7:34 am7 Comments

salam,

hari ni first day aku dekat utem.. bertolak dari rumah di puchong jam 7 pagi.. sapai utem dalam jam 8.30 pagi.. pergi HR terus.. isi borang paer2 yang patut.. siap dalam jam 11 pagi.. byk menunggu je dekat HR.. dengar taklimat sikit tentang cuti dan sebagainya.. tp simple jer.. rasanya aku tak faham sgt pun.. takper la.. tanya orang la nanti..

jam 11 pagi.. aku pergi lapor diri di fakulti FKE. isi borang lagi dekt fakulti.. and dapat kunci bilik AG-17.. besar gak bilik ni.. aku tak ambil gambar.. esok aku ambil and aku akan paste kan.. tadi jam 2.30 aku jumper Dekan fakulti..prof. Dr Marizan bin Sulaiman. dia pelik. naper aku di hantar ker FKE sedang kan aku ni major in electronic.. so.. aku mintak la dia agar aku di tugaskan kedalam department control,instrumentation and automation system. coz aku pernah belajar control system.. senang sikit.. nak ajar.. kene study balik.. dah berkarat dah otak aku ni.. :) .. aper2 pun.. aku akan try.. klu tak boleh.. aku nak mintak tukar fakulti la.. tgk keadaan dulu.. :)

rumah sewa tak masuk lagi.. lepas abis kerja ni.. br masuk rumah sewa.. barang aku bawak yg asas jer dulu.. macam kipas, tilam and bantal.. sikit baju.. khamis malam aku nak balik puchong.. hehehe..

aper2 pun.. wish me luck yer..

salam

UTeM

Random Posts

7 Comments »

  • aziz yussof says:

    all the best…

  • m.ruzaini.h says:

    tq2

  • chim says:

    best of lucks

  • ahmad says:

    saya baca tulisan tuan, banyak falsafah tentang persepsi diri sendiri. Saya arap pandangan tuan tidak berubah bila berada di Univesiti spt majoriti pensyarah yg telah lama terperap dalam keadaan ’selesa’.

    Saya juga ingin melihat tuan, mampu mengubah minda masyarakat yg lupa siapa mereka dan tanggungjawab kepada agama, bangsa dan negara.

    Selamat berjuang !!!

  • m.ruzaini.h says:

    Insyallah, saya akan cuba seberaper upaya. :)

  • suhaila says:

    Salam abang saya nak tanye la.harap sudi jawab
    Saya dapat kos sains komputer perisian utk level ijazah.
    Tapi saya tk minat sgt sains komputer
    Boleh ke kalau saya nk tukar ke fakulti engineering ?
    Sbb saya ok fizik berbanding dgn scomp
    Harap sgt abg sudi jawab.trrima kasih ye

  • m.ruzaini.h says:

    suhaila:-

    kene tanya pihak akademik.. mereka lebih arif tentang procedure petukaran course..

    Tq

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.