Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Majlis Pertunangan aku 12/12/2009

Submitted by m.ruzaini.h on December 12, 2009 – 3:37 pm9 Comments

Ini bukan majlis pertunangan aku ek.. saja jer buat gempak.. ni majlis tunang sepupu aku.. anak kembar mak aku nurul yg nak bertunang.. hehehehe.. aku ni biler la ek.. nak bertunang.. aper yer nak cerita dengan majlis ni.. simple jer majlis ni.. majlis yg pertama untuk kelaurga maktam.. tapi yg bertunang nya anak no 2.. so kiranya langkah bendul la ek.. coz abang sulung dia belum kawen lagi.. apit nama manja abang dia.. heheh.. boleh dapat nokia sebijik ni sebagai hadiah langkah bendul.. aku pun tak pasti la dengan adat2 ni..

majlis pertunangan ini di adakan sebagai tanda ikatan sebelum berkahwin.. so.. dalam majlis ni jugak di adakan perbincangan dari kedua2 belah pihak lelaki dan juga wanita.. bincang tentang hantaran, biler nak kawin nya.. dan sebagainya.. aper2 pun.. aku sebagai lelaki takut gak sebenarnya.. byk oo nak kene guna duit ni.. macammaner ek nak settle.. buat loan dengan ceti la…. :) ..

aper2 pun.. tahniah dekat nurul and man.. aku tak ambil gambar byk.. coz abang man ada camera yg panjang beb.. so.. aku terasa amat berbesar hati.. biar la depa yg ambil.. heheh.. aku ni amatur jer.. so..dekat bawah ni ada la gambar2 yg aku ambil tanpa di edit aper2.. original dari ladang.. :)

DSC_9043sirih  junjung

DSC_9048wah.. emas tu.. mas mahal sekarang ni..

DSC_9049sejambak bunga

DSC_9050hantaran

DSC_9053angah dengan hantaran

DSC_9076pergh.. galak betul makan.. lapor ker..

DSC_90934 teruna impian malaysia

DSC_9100keluarga kami

DSC_9101isteri mithali

DSC_9106awek2.. emmm

DSC_9134haip..

DSC_9154 :)

DSC_9159jom berbincang.. aku pun tak tau aper yg berlaku di dalam.. so.. klu nak tau.. ko rang kene la tunang

DSC_9162ini dah tak sabar dah nak bertuanng ni.. khusyuk betul..

DSC_9186

Pink beb..

Random Posts

9 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.