Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 22 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini dalam bidang control …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Hartanah / Property

Kisah perjalananku yang baru bermula didalam pelaburan hartanah / property ini… bermula pada tahun 2012.. focus kepada positif cash flow berbanding dengan kaedah flipping..

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Perjalanan PHD ku

Perjalanan PHD ku di bumi asing Sheffield United Kingdom telah bermula.

RnR Kitchen

RnR kitchen adalah singkatan kepada nama kami suami isteri iaitu Ruzanna dan Ruzaini. coretan resepi dari kami dibumi asing…

Home » cerita aku

Cat for sale

Submitted by m.ruzaini.h on December 1, 2009 – 1:00 pm5 Comments

Salam,

“Cat = paint”.. bukan “cat = kucing” tau.. cat tu dalam bahasa melayu.. aku nak cat rumah family aku ni la.. nak repair rumah sikit2.. plan nak cat baru and pasang tile dekat dapur.. ada bro dari kedah boleh bagi price baik punya untuk cat brand nippon.. harga dia macam dekat senarai di bawah ni. walaupun bro ni duduk kedah.. tapi dia boleh deliver dekat KL.. so senang sikit.. yg penting murah.. esok aku boleh ambil cat yg aku order tu dekat segambut,KL.. maner tah tempat tu.. aku pun tak tau dekat maner.. just guna GPS jer la.. senang.. saper nak order cat.. leh contact aku.. SMS jer.. 0133999160.

Alang2 esok.. aku nak g ampang sekali.. leh ambil geran kereta.. kereta aku dah abis bayar siot.. sekarang.. kurang hutang kereta.. :) tapi macam nak angkat Toyota Camry pulak next year.. buat hutang baru.. wakakak..

Harga cat

cat rumah jenis Nippon Matex 7Ltr rm2x (harga kedai dalam Rm32)

cat rumah nippon matex 7Ltr special colour rm3x ( harga kedai rm52 )

nippon weatherbond 5Ltr rm8x ( harga kedai rm115 )

nippon gloss 5 Ltr untuk besi dan kayu rm8x ( harga kedai rm115 )

nippon satin Glo 5Ltr rm8x (harga kedai rm115 )

Nippon 3 in 1 5Ltr Rm8x ( harga kedai Rm115 )

click untuk tgk warna yang ada —–> CLICK

nippon-paint-easy-wash

Random Posts

5 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.