Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Rombongan Zam ke Putrajaya

Submitted by m.ruzaini.h on November 29, 2009 – 2:56 am2 Comments

Salam,

Sebelum aku memulakan cerita. aku nak mengucapkan selamat hari raya kepada semua pembaca.

Semalam hari sabtu.. 2nd raya.. zamzuhairi kawan aku time dekat uitm dulu pindah rumah dari puchong ke putrajaya.. sebab tu aku buat tajuk rombongan zam ke putrajaya.. sajer jer buat gempak.. dekat puchong aku tak tolong aper2.. aku cuma tlg time nak turunkan barang dekat putrajaya jer.. aku contact 2,3 member ajak tlg zam.. itu la tugas kawan.. untuk menolong time diperlukan.. baru ada muhibah.. dan maner la tau..s atu hari nanti.. ada dikalangan kawan2 kita ni jadi perdana menteri ker.. heheh..

Yang datang semlam adalah adli dan hamim.. dua2 mereka ni adalah sahabat aku time dekat uitm.. korang ni rock la.. :) caya lah.. aper2 pun.. aku bagi pihak zamzuhari dan juga maz.. mengucapkan ribuan terima kasih dekat korang.. walaupun kita tolong sikit jer.. tp yg penting.. dapat jumper member2 lama..

Kepada hamim.. jgn luper bg kad kawin dekat aku tu.. klu takder aral melintang.. boleh buat rombongan ke kedah untuk kenduri hang.. untuk zamzuhari dan maz.. tahniah pindah ke rumah baru yg best.. dan tak lupa juga kepada baby baru u all berdua. tahniah coz menjadi ayah dan ibu.. insyallah.. dengan didikan yang baik.. ryan akan menjadi anak yang bijak dan soleh.. insyallah.

Adli.. duit raya RM200 tu.. aku bg nanti ek.. jgn marah ek.. hahahah..

Bawah ni adalah beberapa keping gambar yang aku candid time angkat brang.. seperti biasa.. sikit jer aku ambil and gambar aku memang takder. hahaha.. lagipun ni program angkat barang.. bukannaya program ambil gambar.. aper2 pun.. selamat semua..

sekian

Ruzaini

013-3999160

DSC_8931Hamim and zam angkat sofa.. kuat tu .. makan tongkat ali byk la tu..

adli and hamimadli and hamim.. aper benda tah adli buat tu kan

DSC_8935adli buat aksi 18SX.. hahaha..

DSC_8937zam nak goreng ikan untuk kitaorang..

DSC_8946dahaga beb.. tuan rumah bg air sejuk jer.. klu ada tongkat ali pun sedap gak tu..

DSC_8948selesai mengangkat.. so.. tuan rumah.. susun sendiri la yer barang2 korang tu.. :)

Random Posts

2 Comments »

  • Assalaamu’alaikum

    Maaf, baru kini saya berkunjung ke laman saudara setelah sekian lama saudara ke laman saya… mungkin selalu sibuk sehingga lupa dengan balasan kunjungan. Mudahan dengan kunjungan ini akan bertaut semula persahabatan antara blogger di dunia maya ini.

    Sempena bulan baik ini, saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA. Didoakan sejahtera dan aman kehidupannya. Salam mesra dari Bangi.

  • Assalaamu’alaikum

    Hadir lagi untuk memaklumi bahawa laman saudara sudah saya addkan ke laman saya di ruang MENUJU DUNIA SAHABAT agar memudahkan jalinan silaturahmi pada masa akan datang. Salam mesra.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.