Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Berita, cerita aku

Selamat hari raya aidiladha kepada semua….

Submitted by m.ruzaini.h on November 26, 2009 – 8:07 amNo Comment

salam,

Selamat hari raya pada semua pembaca.. jikalau ada silap kata selama saya berblog.. harap di maafkan.. :) .. tahun lepas aku tak sempat nak solat hari raya haji.. coz time tu.. ada pulak presentation unutk project chip design.. memang stress betul.. dah la project tak jadi.. tapi benda tu dah lepas.. biar la kita lupa kan, dan ambil sebagai satu cabaran dan pengajaran..

Tahun ni.. aku raya dekat puchong jer.. atok ada.. so.. maybe ramai yang akan dtg esok untuk beraya.. leh la sembang2 dgn sedara2 yg lama tak jumper.. aper2 pun.. biarlah hari raya kali ini menjadi hari yang bermakna kepada semua.. insyallah..

Ruzaini

013-3999160

26/11/2009

kambingcopyqm9

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.