Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Salam ku yang terakhir…

Submitted by m.ruzaini.h on November 24, 2009 – 10:19 am4 Comments

Salam,

“salam ku yang terakhir” , emmm.. nyanyian lagu sudirman.. aku tertarik nak bubuh status “salamku yang terakhir” di YM kerana.. semalam ada drama lakonan Rosyam Noor di astro mustika rasanya.. aku dah luper.. coz yg start tgk atok dgn adik aku.. so aku ni kaki tumpang jer la… sedih cerita tu.. perpecahan hubungan adik beradik kerana harta pusaka.. dan pada akhir cerita.. si abang (Rosyam Noor) telah meninggal dunia dengan meniggal kan sekeping surat dimana amanah yg di amanah kan oleh ayah beliau dan juga salam dia yang terakhir untuk adik2 dia.. Sob..sob.. sedih gak.. aku sebenarnya nak tulis pasal status YM aku.. tapi malas la.. next time..

note:- aku suka lagu salam ku yang terakhir dari sudirman.. layan…

regards

Ruzaini

0133999160

Random Posts

4 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.