Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Pengurusan Kewangan, takaful - MAA takaful

Charity Carnival & Bazar di 1 Utama

Submitted by m.ruzaini.h on November 19, 2009 – 10:50 amNo Comment

Salam,

Just nak inform kepada semua pembaca setia Perjalananku.com, MAA-MEDICARE (http://www.maa-medicare.com.my/) ada anjurkan satu program Charity Carnival & Bazar di 1 Utama pada 22 nov 2009, bertempat di rainforest (LG) di New wing.

Saya telah di pilih untuk berada di sana pada jam 10am hingga 2pm. sekiranya anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang ilmu yg saya ada dalam dunia takaful dan juga kewangan. anda boleh berjumpa saya di sana. ni no tel sy 013-3999160. Disamping itu juga, anda boleh berbakti dengan memberi sumbangan kepada badan2 amal yang mengambil bahagian terutamanya untuk MAA medicare Kidney charity fund. keperhatinan anda semua amat di hargai.

Fakta MAA medicare kidney charity fund

MAA medicare kidney charity fund ditubuhkan untuk meringankan beban kewangan pesakit dan keluarga yang menghadapi masaalah buah pinggang dengan memberi khidmat dialysis,penjagaan kesihatan dah ubat yang diperlukan dengan hanya dikenakan pada harga subsidi.Oleh itu, kepada semua rakyat malaysia yang baik hati, anda semua di alu2kan untuk memberi sumbangan agar pogram ini dapat dinikmati oleh semua orang yang memerlukan.


image003

Related Post

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.