Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Malam Seharum kasih semerbak budi 2009

Submitted by m.ruzaini.h on November 18, 2009 – 1:06 pm3 Comments

Salam,

Hujung bulan lepas saya ada pergi ke majlis alumni kawan sekolah saya dulu di depalma inn kuala selangor. Majlis ni ada lah majlis untuk mengutip dana bagi pembangunan sekolah yang di anjurkan oleh PIBG sekolah menengah kebangsaan agama kuala selangor. So, cik zamzila ( school mate sekolah teknik saya dulu) dimana company (jet concept Sdn Bhd) tempat beliau berkerja telah bermurah hati untuk membeli sebuah meja yang bernilai RM1000. Itu gunanya alumni, walaupun lebih 10 tahun meniggalkan sekolah.. tetapi disitu lah tempat kita menuntut ilmu.. sehingga kita berjaya. jangan lupa jasa sekolah kepada kita. :)

program ini dirasmi kan oleh dato noh omar. tapi yang tak best nya.. dia datang lambat.. sejam lebih beb lewat.. dulu aku pun ada program dengan dia dekat uk dulu.. pun datang lambat.. aku ingin ingatkan pada diri ku dan semua orang.. tepatilah janji. dan hargai lah masa.. sesungguhnya.. masa itu emas..

Di bawah ni ada lah beberaper keping gambar.. gambar aku takder la.. coz aku la tukang ambil gambar dia.. heheheh..

DSC_8744

DSC_8745

DSC_8747

DSC_8749

DSC_8750

DSC_8755

DSC_8760

DSC_8766

Random Posts

3 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.