Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Pengurusan Kewangan, takaful - MAA takaful

Bisnes kad baru :)

Submitted by m.ruzaini.h on November 12, 2009 – 2:21 am3 Comments

salam,

Mlm semalam pergi buat bisnes kad dekat shah alam. punya la lama balik malaysia.. baru semalam buat.. heheh.. biasak la.. kerja byk.. sekarang.. dah siap.. tu yang penting.. aku buat 2 kotak.. depan belakang.. ada dua bisnes la aku buat.. satu aku sebagai perunding di MAA takaful.. dan satu lagi sebagai pegawai pemasaran di syarikat bapak aku iaitu kanopi dan katering berkatjaya.. so.. saper nak kad bisnes aku.. just inform jer.. hehehe.. simple jer design dia..

note:- untuk member2 aku di lembah klang dan juga client2 aku.. klu korang nak order canopy.. just inform.. aku boleh bg harga istimewa untuk korang.. :)

kad1

kad2

Related Post

3 Comments »

  • haris says:

    lu memang cool bro… gua bangga ada agen mcm lu

    gud luck

    haris

  • m.ruzaini.h says:

    thanks boss.. bg semangat.. hopefully boleh jd kan perunding ni sebagai career.. but in the same time.. nak dpt kan title Dr.. phd.. insyallah.. tahun depan..

  • Blog Katering Malaysia says:

    Saya setuju tuan tanah dalam hal katering lembah klang ni.
    Memang penting untuk majlis perkahwinan.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.