Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Pengurusan Kewangan, takaful - MAA takaful

Erti satu anugerah

Submitted by m.ruzaini.h on November 7, 2009 – 2:19 amNo Comment

Salam, This week MAA Takaful Bhd. memenangi Anugerah ‘Produk Takaful Paling Cemerlang’ bagi produknya, Takafulink, pada Upacara Anugerah Kewangan Islam Kuala Lumpur Keenam 2009.. Dan telah mengetepikan product2 dari PRUBSN,Takaful Ikhlas,Takaful Malaysia.. tapi apakah ertinya pada sebuah kemenangan kerana memiliki satu product yang baik sekiranya ianya tidak di miliki oleh semua orang..

maatakafulink

Setiap takaful atau insuran yang dikeluarkan oleh semua syarikat ada kelebihan dan kekurangan masing2. Dan terlalu banyak product yang ditawarkan.. Tapi yang mana satu bagus untuk anda?? itu soalan yang paling byk di tanya oleh semua orang.. nak kene ambil semua ker.. untuk memudah cara.. wakil takaful akan memberi khidmat nasihat yang berguna.. cari lah agen yang jujur dan amanah.. dan juga yang mempunyai pengetahuan yang cukup.. insyallah.. agen berkenaan akan dapat memberi servis yang baik dan berkualiti kepada anda..

sekian..

Mohd Ruzaini Hashim

013-3999160

Related Post

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.