Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Lain-Lain

alumni MPP uitm malaysia

Submitted by m.ruzaini.h on October 23, 2009 – 4:39 pm2 Comments

salam..

tadi ada jamuan hari raya dan juga AGM untuk alumni MPP uitm malaysia.. ramai yang datang.. dan.. tak byk batch 04/05 yang datang.. but.. ok la.. byk ragam dan gaya.. prof nas sembang dgn aku.. tanya pasal ape ryang aku buat.. and yang best tu.. dia kata aku ni cerah sikit dari dulu.. betul ker.. hahahha..

AGM pulak.. barisan pimpinan baru.. memang gempak2.. semua berkarisma.. rasanya.. tahun ni.. akan jadi tahun dan sesi yang gemilang untuk alumiMPP uitm.. semoga maju jaya.. insyallah..

Random Posts

2 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.