Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Lain-Lain

Penantian satu penyiksaan

Submitted by m.ruzaini.h on October 16, 2009 – 7:54 pm2 Comments

salam..

semalam pergi utem melaka dengan nawi and zarep.. bwk kete 140-160km/h dlm sejam 10 minit.. sampai utem,durian tunggal.. lepas tu jumper cik zulaikha.. aku ingatkan pegawai senior.. tapi ruper2 nya.. muda dari aku.. well.. tak kesah la.. yang penting.. dengan dia senang nak ajak berbincang and peramah.. aku tak dpt masuk utem bulan ni and bulan 11. coz surat rasmi dari pihak uni of leeds still tak dpt lagi.. mungkin bulan 12 aku masuk.. insyallah..

Random Posts

2 Comments »

  • haris says:

    bro
    jadi gak ke mengajar kat mlk…. tahniah lah… nampaknya kena bukak satu group lagi lah kat sana hehehe

  • m.ruzaini.h says:

    boleh boss.. no hal.. insyallah.. sekarang bizi dgn kerja.. lepas minggu ni.. boleh la.. focus dekat takaful.. insyallah..

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.