Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

berhari raya di air terjun

Submitted by m.ruzaini.h on October 8, 2009 – 4:42 pm4 Comments

salam..

Malas bebenor nak tulis blog sekarang.. internet lembab sgt.. tu yang malas tu..

ok la.. nak cerita pasal aku dgn family pergi air terjun di lata mengkuang kedah pada hari raya ke 3 rasanya. luper lak.. pagi tu dari kuala muda bergerak pergi ke kuala pegang.. ziarah kubur tokwan di sana.. lepas ziarah and baca yasin.. terus gerak pergi sik rumah mak mertua mak andak.. yang best dekat sik tu.. makan bihun sup tulang yang paling sedap pernah aku rasa.. depa masak guna dapur kayu.. tp pergh.. sedap giler.. klu bukak kedai sedap tu..

lepas g sik.. ayah plan nak bermalam di chelet di lata mengkuang sambil mandi di air terjun.. tapi chelet tu tutup la.. tp tak kesah la.. luper lak.. 3 org spupu aku anak mak andak ikut sekali.. aper2 pun.. best tgk they all mandi.. aku tak mandi la.. coz takut air.. hahahah…

selamat hari raya.. kan raya sebulan..

sekian

jom mandi

mak ayah

DSC_8491

DSC_8533

DSC_8553

DSC_8622

Random Posts

4 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.