Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

blog oh blog..

Submitted by m.ruzaini.h on September 27, 2009 – 3:17 pmNo Comment

salam..

Selamat hari raya pada semua.. maaf zahir dan batin.. dah lebih  3 minggu rasanya aku tak update blog ni.. internet slow giler.. so.. itu yang malas nak update blog tu..tapi yang penting.. aku dah sampai malaysia.. raya sakan aku dekat sini.. hahahah.. balik kg malam raya, kampung aku dekat kuala muda kedah.. and raya ke 4 balik puchong.. bosan gak la aku duk umah jer.. ingat nak kerja awal.. tp result tak dpt lagi.. tgh tunggu result..

aper2 pun.. selamat hari raya.. maaf zahir dan batin ku ucapkan..

sekian

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.