Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Masa

Submitted by m.ruzaini.h on September 4, 2009 – 11:30 pm7 Comments

salam,

Dah lama tak tulis mengenai perjalananku di UK ni.. selasa lepas.. aku ada Msc viva, untuk project master aku dekat leeds university ni.. terus terang aku kata, viva aku tak berapa baik.. banyak soalan yang tidak dpt di jawab.. sedih gak.. asik kene tembak dengan lect penilai.. mungkin sebab gemuruh kot..

esoknya aku jumper supervisor ku, Dr Chris Tryner.. tanya pasal aku punya overall performance.. aku kata kat dia.. aku terukkan.. dia kata tak la seteruk yang aku sangka.. memang lect penilai tu suka tanya soalan yang giler2 dekat student.. dia kata.. dia happy dengan aku punya kerja sebenarnya.. dalam byk student master yang buat project dgn dia.. hanya aku punya sahaja yang jadi.. alhamdullilah.. and dia kata dia nak guna aku punya project dekat rumah dia.. bagi aku.. itu satu kepuasan dalam diri.. alhamdullilah..

7 sept ni.. aku akan berangkat pulang kemalaysia.. byk kenangan di negara orang ni.. ada yang best.. ada yang tak best.. tp aku bersyukur pada tuhan yang maha esa.. dan juga kepada pihak mara kerana peluang yang di berikan kepada aku.. insyallah.. aku akan menabur bakti untuk petiwi setelah pulang nya aku ke malaysia.. .. insyallah..

sekian

Random Posts

7 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.