Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Berita

Pengumuman puasa.. esok puasa..

Submitted by m.ruzaini.h on August 21, 2009 – 12:58 amOne Comment

Esok puase di Leeds. emm. kat London puasa hari sabtu.. hai.. pening2. nak ikut yang maner ni.. macammaner la london tak nampak anak bulan, leeds dah nampak.. takper la.. aku puasa jer la esok.. coz aku ikut masjid yang terhampir.. biasak la.. byk sangat mazhab kat UK ni.. coz ramai orang luar yang menetap disini.

Random Posts

One Comment »

  • azimah says:

    bdl2 kat jpn ni ikut malaysia
    sometimes pak-pak arab dah beraya dulu
    kitaorg still puasa lagi

    selamat berpuasa :)

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.