Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Education, cerita aku

Ada apa dengan hari ini….

Submitted by m.ruzaini.h on August 16, 2009 – 2:15 pmNo Comment

Salam,

Seminggu dua ini adalah minggu yang sibuk untuk diri aku. sekarang aku dalam proses nak menyiapkan thesis dan lab aku. semalam aku dah siapkan mengenai circuit design, but just block diagram jer. tak draw lagi circuit. tak tau nak guna software aper, circuit maker 5 or software lain. tunggu la.. result untuk project ni tak dpt lagi, coz still waiting untuk component yang aku order iaitu DC-DC convertor. 5V step up to 15V. hopefully by next friday aku dah siap semua. insyallah. doa kan aku yer. di bawah ni adalah block diagram untuk circuit design aku.

block

Related Post

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.