Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Tetamu jemputan

Mabuk oh mabuk

Submitted by syima on August 16, 2009 – 1:06 am3 Comments

Dalam dunia ni macam macam mabuk ada… and setiap orang pernah mabuk… tapi yang paling glamour…

Mabuk minuman

Ada orang mabuk dengan arak – wine, cocktail, beer, sake or todi… kalau rasa sikit mesti nak lagi dan lagi dan lagi dan akhirnya susahkan diri sendiri dan orang lain…

tapi aku mabuk satu jug lassi masa minum kat kedai pakistan nama zamzam dengan roommate aku and uni-mate aku… terlebih gula.. sampai aku gelak2 macam orang gila…

Mabuk duit

Orang yang mabuk duit pun satu hal juga… duit ada sesuatu yang menakutkan… sesuatu yang tak pernah cukup and buat org jadi tamak dan tamak lagi… macam macam orang buat untuk dapatkan duit dan macam macam orang buat dengan duit…

aku pernah juga mabuk duit… maklumlah sbb semua benda guna duit,sekrg kalau nak buang air pun pakai duit... so terpaksa lah kerja kerja and kerja.. utk cari duit..

Mabuk cinta

Yang parah juga bila mabuk cinta… ramai orang yang mabuk cinta jadi gila bayang… ada kalanya kalau dah happy, dunia ni dia dan yang tercinta je ada… buat menda semua ikut hati, kalau yang dah mabuk tapi tak berbalas … dunia ni macam dah berhenti.. semua benda ikut emosi….

aku pun pernah mabuk cinta.. tapi bagi aku cinta sembunyikan segala2 yang nyata…pengajaran paling baik dlm hidup..

Mabuk glamour yang terbaru..

Bila suka sesuatu yang memabukkan boleh buat kita ketagih and ketagih lagi..and akhirnya orang sekeliling kita yang rimas dengan kemabukan kita tu.. contohnya.. gadis kecil ini… enjoy ye…

Bila ibu saya mabuk facebook


aku juga pernah mabuk friendster, tagged and facebook, tapi dah insaf dah…. cuma messenger je tak insaf2 lagi… hehehhe… oh mabuk mabuk..

Syima

Leeds

Random Posts

3 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.