Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Ada apa dengan “11 Ogos”

Submitted by m.ruzaini.h on August 10, 2009 – 7:11 pm3 Comments

Salam,

Waktu aku tulis post ni, masih 10 ogos 2009 di Leeds ni, tetapi dekat malaysia dah 11 Ogos 2009tarikh ini adalah satu tarikh di dalam bulan kemerdekaan untuk negara kita Malaysia, satu tarikh yang amat bermakna buat aku. nak tau apa yang best dengan tarikh ni. 11 ogos 1982 aku dilahir kan, sebenarnya hari(11 ogos) ni hari ulang tahun kelahiran aku.. cuba teka berapa ek umur aku, jap.. aku pun kene kira gak.. aku lepas dtg UK ni.. umur pun luper.. emm.. dah 27 tahun umur aku la.. dah tua ni.. :) .. malas nak tulis panjang. just nak mintak u all doa kan aku sehat hendaknya.. supaya aku boleh berbakti pada agama bangsa dan negara. Insyallah

Random Posts

3 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.