Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Pengembaraan, cerita aku

Jom petik buah DURIAN di York

Submitted by m.ruzaini.h on August 3, 2009 – 1:12 amNo Comment

salam,

Pengembaraan hari ini adalah memetik buah.. yum..yum.. hari ni, safari and wife mengajak aku pergi carboot and pergi memetik buah DURIAN di york.. ada ker buah durian kat UK ni.. hahaha.. aku rasa.. kat kedai cina jer ada jual durian.. dah la mahal giler.. kami just petik buah2 org putih jer la, bukan nya durian.. macam strawbery.. sedap siot.. makan free.. tp klu nak bawak balik.. kene bayar.. and fresh.. harga.. taksoh nak kata.. lagi mahal dari kat merket. tp yg ni lain sikit.. coz kita petik sendiri.. and sedap.. manis..

aper2 pun, thanks to safari and wife coz sudi menumpangkan aku.. best.. tabik hormat pada kalian berdua.. and tak lupa jugak dekat kak ina york.. coz menjamu nasi dagang buatan york yang sedap.. next time boleh jemput lagi. terima kasih banyak2. hehehehe..

buah10

buah1

buah11

buah2

buah3

buah4

buah5

buah6buah7

buah8

buah9

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.