Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

VIVA.. naper la ko lambat sgt

Submitted by m.ruzaini.h on July 31, 2009 – 10:34 pm2 Comments

salam,

VIVA.. adakah ia seekor kereta produa.. bukan kereta la.. tapi aku punya project viva.. kiranya ,macam project presentation..
sedih siot pasal viva ni.. macam ni cerita nya.. mula2 dulu, time dissertation project meating. Dia kata hantar pada 28 aug 2009. 2 set hardcover kene hantar. Aku ingatkan, 28 hb tu.. last la kerja aku kat leeds ni. Ingatkan presentation sebelum hantar hard cover.. last week, lecturer bagi tau yang akan ada viva pada 2nd week of sept. dia terlupa nak bgtau dekat semua.. leceh betul.. tapi ok la tu. Sekurang2 nya aku still boleh balik raya tahun ni. Sekarang yang probnya. Visa aku tamat pada 31 ogos.. siot tul.. so, sekarang aku dalam process nak buat correction pada visa. Hope fully ok la.

Pasal problem ni, aku g la jenguk2 kat website ukvisa cari pasal overstaying ni. And ada satu petikan yang mengatakan, bahawa kita boleh stay kat uk ni dalam tempoh 28 hari selepas visa tamat tanpa dikenekan sebarang tindakan. Tapi entah la.. nanti aku akan confirmkan dekat international student office selasa depan.

Aper2 pun, doa kan la aku yer.. semoga dissertation ni lepas and dapat keputusan yang cemerlang..

sekian

viva

Random Posts

2 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.