Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Jom balik raya naik kontena.. ada berani

Submitted by m.ruzaini.h on July 30, 2009 – 12:09 pmNo Comment

salam,

Semalam, tolong nawi angkat barang naik kontena.. ada 90 kotak kot.. ada besar, ada kecik, ada berat and ada ringan.and kami jugak angkat 2 biji kereta masuk dlm kontena.. kuatkan… hahahahah.. tp yang pasti.. tulang belakang aku.. macam nak tercabut.. sakit giler siot.. aku pos 10 kotak.. 4 kotak jer yg berat.. lain semua kecik2..and mengarut2.. byk gak aku bawak balik, tapi yang penting.. kasut and barang2 untuk keluarga.. ada dalam kontena ni.. semua tu untuk raya tau.. nawi kata, kontena ni akan sampai pada hujung bulan 8, insyallah, ayah akan tlg ambil dekat port. dia kata ok.. no prob.. :)

aku ada buat video clip kat you tube special untuk kontena ni, bukan untuk korang tau… hahahah..  penting tu.. klu bukan kontena nawi ni.. tak merasa masuk dlm kontena..and aku buat music background dia lagu sudirman, balik kampung.. lagu raya yang aku suka.. walaupun tak puasa lagi.. aku pedulik aper kan.. blog aku.. hahhahaha.. jgn marah ek..

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.