Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Apa da… kasut lagi.. isk…isk…

Submitted by m.ruzaini.h on July 25, 2009 – 4:10 pm4 Comments

Salam,

hari ni.. aku pergi York lagi.. beli kasut lagi.. hahahha… aku tukar 3 kasut and beli 7 kasut lagi.. untuk adik2… heheheh…

semua kasut clark.. aku borong banyak2.. coz 29/7 ni dah nak masuk kotak dlm kontena dah..kasut raya baru untuk family aku.. semua jenama clark.. :) .. kasut untuk adik2 lelaki.. sandle untuk ayah.. memang murah kasut clark dekat uk ni.

untuk mak and adik perempuan.. tak tau nak beli aper lagi.. ada apa2 idea tak.. aku tak reti betul beli untuk perempuan ni.. but ingat nak beli perfume atau jam..

aper2 pun.. ada lagi sebulan aku kat sini.. masih still sempat untuk shopping.. :)

kasut1

kasut2

kasut3

kasut4

kasut5

kasut6

kasut8

Random Posts

4 Comments »

  • rxiema says:

    beli branded handbag lah
    tp jgn beli brand yg kat msia takde

  • m.ruzaini.h says:

    tu la.. tgk beg tangan.. pening.. tak tau nak pilih.. hahahah.. beg tangan brand aper yg perempuan selalu suka ek.

  • yuzi says:

    awk beli beg dari jenama louis vuitton…lame jer beg 2…hehehe

  • m.ruzaini.h says:

    mahal tu.. tak cukup duit.. klu cukup.. ok la jugak.. aper lagi ek.. jenama yg popular kat malaysia..

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.