Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Jom Sahur…

Submitted by m.ruzaini.h on August 21, 2009 – 1:04 pmOne Comment

salam..

Cepat betul la masa berlalu.. tup2.. dah kali kedua aku berpuasa dekat UK ni.. huhu.. shahdu la.. dah la tak leh balik awal.. hampeh sehampeh2nya.. ni VIVA punya pasal la.. yang best puasa dekat sini.. lebih2 lagi time2 nak musim sejuk ni.. siangnya pendek.. so.. waktu berpuasa nya pun pendek la.. kejap jer.. dah berbuka.. hehe.. cerita pasal berpuasa jer.. nak buat aper.. kene la cerita pasal sahur.. FYI.. aku jarang giler bersahur.. hahaha. suka tido lagi.. klu bersahur pun.. just minum air jer.. aper2 pun.. selamat berpuasa kepada semua..  :) jgn tak pose lak ek..

puasa

puasa2

Random Posts

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.