Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Berita

Mari belajar Bahasa English

Submitted by m.ruzaini.h on July 22, 2009 – 1:02 pm2 Comments

Salam,

Setelah PPSMI diumumkan akan dihentikan pada tahun 2012. banyak cadangan2 dan komen2 yang berbagai dari pelbagai pihak di malaysia.. ada yang suka.. ada yang tak suka.. entah la.. aku tak tau la nak kata suka ker tak.. coz aku tak buat kajian mengenainya.. tetapi yang menariknya.. bahasa english akan di perkasakan.. dan mungkin akan sama taraf atau rendah sikit dari bahasa melaysia.. and aku baca paper hari ni.. TPM mengumumkan akan memberi insetif tambahan kepada cikgu english yang sanggup ke kawasan pedalaman untuk mengajar bahasa english dan di umumkan juga. mungkin 1000 orang cikgu english dari luar negara akan diambil. Diharapkan.. pelaksanaan pengajaran bahasa english ini tidak tergesa2 macam PPSMI dulu. aper2 pun.. tgk la sketsa di bawah ini..

sekian

wanna this video

Random Posts

2 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.