Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Education, cerita aku

Perwaris bangsa… Akhirnya.. Grad..

Submitted by m.ruzaini.h on July 20, 2009 – 4:41 pm3 Comments

Salam,

Akhirnya.. tamat perjuangan selama 4 tahun.. mungkin itu perasaan dan kata2 yang diucapkan oleh zareep dan nawi.. Mereka berdua ni.. adalah sahabat ku.. dunia akhirat.. Hari ini.. hari kemenangan mereka.. mereka telah bergelar graduan yang bakal mencorak warna di bumi bertuah Malaysia.. Insyallah..

Disini aku ingin mengucapkan Tahniah.. kepada kalian berdua.. berjaya memengang segulung ijazah (Meng).. aku pun dah nak grad dah.. tapi bulan 8 nanti baru abis.. heheh.. kalau aku ada peluang.. aku nak pergi konvo pada bulan 12 ni.. insyallah..

Walaupun bukan aku yang grad.. tapi best ikut majlis konvo di Uni of leeds ni.. aku just jadi juru gambar jer.. walaupun.. tak sebaik juru gamabr pro.. but.. asalkan boleh tgk.. ok dah kot.. wakakak..

Kepada Ayah zareep and zareep.. thanks coz belanja makan.. kenyang..alhamdullilah..

emm.. sampai sini jer kot.. aku pun tak tau nak cerita aper.. coz bukan aku yang grad.. orang yang grad.. mungkin leh share kot.. perasaan ni.. hehe.. aper2 pun.. enjoy la ek.. gambar2 sekitar majlis konvo pada kali ni..

Sekian

konvo1

konvo2

konvo3

konvo4

konvo5

konvo6

konvo7

konvo8

konvo9

konvo10

konvo11

konvo12

konvo13

Random Posts

3 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.