Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Treasure hunt (Leeds tour) by LUMSOC

Submitted by zaini_uitm82 on September 27, 2008 – 5:23 pmNo Comment

27/9/2008

pagi ni aku akan menyertai program treasure hunt yang dianjurkan oleh pihak LUMSOC, sebuah persatuan pelajar malaysia yang berdaftar di university of leeds. program ini bertujuan untuk memberi pengalaman dan untuk mengajak pelajar baru mengenali apa yang ada di leeds ini.

aku cuma mengikut shazli ke prog ini. best jugak. tahu jalan ke bandar leeds.. aper yang best disana. kedai aper yang murah.. aper2 pun thanks kepada semua yang terlibat..dan teruskan perjuangan anda..

walaupun dijanjikan hadiah kalau menang, tapi aku tidak berharapkan nya.. itu yang sempat beli kicap lagi tu.. wakakakakak… kicap kipas udang… ada ooo jual dekat sini… jgn tak percaya..

aper2 pun.. kat bawah ni… aku share gambar.. comment la ek..

:)

Related Post

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.