Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Headline, Pengembaraan, cerita aku

Trip ku ke Brighton pier

Submitted by m.ruzaini.h on July 14, 2009 – 3:27 pm11 Comments

Salam

Sabtu lepas aku telah pergi ke Brighton pier yang terletak di brighton,England lebih kurang 2 jam perjalanan dari London and 6 jam dari Leeds. Korang tau ker apa maksud pier dalam melayu, pier ni bermaksud platform yang di panjangkan di kawasan berair, senang cerita macam jeti mendarat ikan la kat Malaysia tu.. tetapi kat brighton pier ni, bukan jeti mendarat ikan, tetapi macam kawasan tema tepi laut.. ada bermacam2 permainan, roller coster dan berbagai2 game yang mengerikan aku.. aku kan gayat.. so tgk dari jauh jer la.. heheheh.. sejuk berangin.. itu jer yang mampu aku katakana biler sampai disini, maklumlah.. sekarang ni musim hujan.. by the way.. tgk la gambar2 aku ni.. nampak epy jer.. bercuti ni.. lepas ni kene sambung kerja balik..

Bye.. sekian

pier1

pier2

pier3

pier4

pier5

pier6

pier7

pier8

Random Posts

11 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.