Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Education, cerita aku

Lagi-Lagi Project

Submitted by m.ruzaini.h on July 12, 2009 – 6:04 amNo Comment

Salam,

walaupun aku di london tgh berjalan2 mencari ketenangan, tetapi…di kepala aku still berfikir macammaner nak buat MSc project aku ni… dah ada idea nak buat, and sebahagiannya dah ditest dalam lab jumaat lepas.. alhamdullilah, keputusan yang aku dapat adalah memuaskan. sekarang, hanya perlu tunggu mosfet driver yang aku dah order dekat supervisor. mahal tau IC tu.. 10 biji = 23 pound. hopefully semua berjalan lancar.. and aku target, hujung bulan ni, semua hardware dah berfungsi. kerana pada bulan 8 aku nak focus untuk tulis report.. nak dapat more than 73% mark.. hopefully.. insyallah.

mosfet

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.