Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Berita

Kadar Tol Turun????

Submitted by m.ruzaini.h on July 11, 2009 – 5:58 amOne Comment

Salam,

Aku lepas baca paper, dan satu artikle menarik perhatian aku, dimana Dato Najib telah mengumumkan bahawa kadar Tol akan turun sebanyak 20% dimana hanya mereka yang kerap menggunakan lebuhraya dan melalui tol yang akan dapat menikmatinya. Satu langkah yang amat wajar, tetapi bagaimana kaedah melaksanaannya, kerana bukan semua rakyat malaysia akan menikmatinya. saya menjangkakan, T&G card akan digunakan didalam pelaksanaannya. Kita tunggu dan lihat nanti yer.

p/s:- hopefully satu hari nanti, takder tol lagi di malaysia.. hehehe.. jom, cuti2 malaysia.. :)

tol

Random Posts

One Comment »

  • m.ruzaini.h says:

    cara untuk dpt discount 20% ni.. adalah dengan melalui tol sebanyak 80 kali dalam sebulan.. pergh.. 80 kali tol sebulan.. kalau aku kerja 20 hari sebulan.. and klu nak rebetu tu.. aku kene lalu 4 tol sehari.. baru dpt rebet tu.. so pergi 2 tol, balik 2 tol.. naper tak buat 60 kali jer.. lagi ramai org yang dapat nikmati.. by the way.. bagus gak.. atleast ada juga langkah nak kurang kan beban bayar tol ni..

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.