Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Premium WP Theme download

Free Wordpress Magazine Theme untuk Blog anda

Submitted by m.ruzaini.h on July 7, 2009 – 4:43 pmNo Comment

salam,

Seperti yang telah anda tgk,template  blog saya ini adalah berkonsep majalah atau kata org putih magazine.

saya pilih theme ini kerana nampak kemas dan nampak menarik.

kepada sesiapa yang hendak template free ni, just download jer, tanpa bayar aper2 pun. kalau nak saya tolong pasangkan pun boleh.. percuma.. tp untukmakluman, versi arthemia template ni, versi percuma. so, byk feature arthemia premium tak der dekat arthemia free adition ni. aper2 hal pun..selamat mencuba.

Download —-> arthemia

arthemia2

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.