Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Tahniah Kawan2 ku

Submitted by m.ruzaini.h on July 7, 2009 – 11:53 am2 Comments

salam,

hari ni result exam untuk semua pelajar university of leeds telah keluar, dan portal sampai tak leh masuk, mungkin ramai yang nak login pada masa yang sama kot dan menyebabkan Traffic jam(macam atas jalan raya la pulak). tapi rasanya ada 1 link lagi untuk kita terus ke page student details kita,try la check.

Tahniah kepada shazli, lulus dalam course dia (pelajar tahun 2 law and acc)

Tahniah kepada Salim (Beng mech) – Grad

Tahniah Kepada Nawi (Meng mech) -Grad

Tahniah Kepada Zarif (Meng mech)- Grad

tahniah kepada semua pelajar2 melayu di uni of leeds kerana lulus dengan cemerlang.

di sebalik kejayaan orang lain, mungkin ada yang bersedih, jgnlah bersedih. kegagalan itu akan membawa anda lebih berjaya dari org yg tak pernah gagal dengan syarat, anda sanggup berubah dan cuba perbaiki kesilapan yang lalu, Insyallah

sekian,

Wassalam

Random Posts

2 Comments »

  • shazli says:

    hahaha… tahniah2…

    byk2 budak tu, aku tau shazli yg paling susah sekali kot. since dia amik double major wei…. huahauha….

    pepehal pun, tahniah kat partner resistance ps3 aku; salem.

    lepas ni x leh main sama2 dah . huhuhu…..

  • aku la... says:

    tahniah2.. wish u all the best. nanti dah balik malaysia.. leh sumbang tenagan untuk majukan negara.. insyallah

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.