Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Iklan Percuma

Memasang premium template Wordpress secara percuma

Submitted by m.ruzaini.h on June 15, 2009 – 2:18 pmNo Comment

Salam Semua,

Oleh kerana saya tidak ada kerja buat masa sekarang ini, saya ingin offer diri saya untuk memasang premium template wordpress untuk  anda secara percuma. apa yang perlu anda ada adalah:-

1) domain sendiri (www.domainanda.com)

2) web hosting sendiri (boleh beli)

3) Template file (cari di internet, belambak, and kalau takder, aku boleh carikan dengan charge yang minimal)

4) rajin berblog

simple jer kan, kalau upah orang ni, mau, ratus2, dgn aku free jer.

email/YM aku:-¬† [email protected]

related link :-

http://perjalananku.com/?p=1129

http://perjalananku.com/?p=918

wordpress-logo

Random Posts

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.