Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Rumah sewa ku (Ex-house)

Submitted by zaini_uitm82 on September 19, 2008 – 5:02 pm2 Comments

salam..

siang tadi aku g ambil barang aku dekat rumah sewa. maklumlah.. dah tak tinggal kat situ.. aper lagi.. kene punggah balik la.. bujang macam aku ni.. tak la byk barang pun.. paling besar pun.. peti ais and katil.. yg lain. benda2 kecik jer.. walau pun brg tak banyak.. tapi aku pinjam lori ayah aku untuk mengangkut, best tau bawak lori.. jgn tak percaya.klu tak bwk lori,takkan nak angkat pakai kete kot barang2 aku tu..aper2 pun.. aidios nec.. adios telok panglima garang.. and to house owner mr Zaha.. thanks very much..

Lori dah sampai.. angkut2.. wakakak

ini lah rumah aku, semak sikit.. maklum la.. bizi kerja..

sajer jer posing.. cermin tak cuci la.. bukan kete aku ek..

Barang sudah loading.. aper lagi.. selamat tinggal semua.. huhuh.. awek cun o kat umah sebelah tu.

Random Posts

2 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.