Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Aku dan Result

Submitted by m.ruzaini.h on July 3, 2009 – 7:49 pm4 Comments

Salam,

Risau sebenarnya tunggu keputusan exam ni, sebelum ni, student office bgtau, yang result akan keluar pada 7 julai via student portal. so, sepatutnya selalsa depan la kan. tapi td ada received email from student office, dia kata provisional result boleh check dekat notice board. oleh kerana perasaan nak tahu sangat, aku pergi ke school, walaupun dalam keadaan hujan. and alhamdullilah, result yang aku dapat, cukup memuaskan hati aku. and ada subject yang aku perform very well and antara yang terbaik untuk subject tu. untuk overall, tak kot. just sederhana pencapaian aku. aku bersyukur pada Allah, kerana memakbulkan permintaan aku. alhamdullilah. sekarang, tinggal buat final project ni jer. hopefully ianya berjalan dgn lancar. dan insyallah, aku akan pulang ketanah air pada 30 atau 31 ogos 2009. nantikan kepulanganku. :)

results

Related Post

4 Comments »

  • Assalaamu’alaikum…

    Salam kenal dan ini kunjungan balas atas kesudian untuk berziarah ke laman saya. SYABAS DAN TAHNIAH atas kejayaan yang dicapai dan digapai. Semoga akan lebih berjaya dalam pelajaran dan tugasan.

  • m.ruzaini.h says:

    waalaukumsalam,

    terima kasih kerana melawat blog saya. insyallah, lepas ni saya akan menabur bakti kepada masyarakat sebagai pengajar.

  • saba says:

    hai bro u amik kos ape kat sna?

  • m.ruzaini.h says:

    saya ambil EE dekat sini.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.