Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » cerita aku

Persiapan ke leeds ver 2

Submitted by zaini_uitm82 on September 19, 2008 – 2:44 amOne Comment

salam..

still dalam persediaan and still dekat malaysia.. sepatutnya aku berlepas esok pagi (20/9), tp visa yang telah 2 minggu diprocess tidak siap2 lagi.. kenapa lama sgt aku pun tak tau.. mungkin terpaksa menunda tarikh flight to 23/9..

semalam g kl. sogo and low yatt.. kat sogo sambar la 3,4 helai baju and jeens.. harga ok la.. murah2.. tp tak la murah sgt la.. g sana naik train jer.. untuk elakkan kesesakan kl yg aku tak suke..

after borong baju seluar.. aku pergi lowyatt untuk cari RAM untuk laptop aku.. sajer jer nak upgrade coz slow bgt lap top aku ni.. dapat la cari 1G ram.. RM60 kat sri computer.. sambil2 jalan tu.. aku sajer2 tanya Kamera DSLR nikon D40 beraper harga.. kedai mula2 aku tanya RM1600 tak boleh kurang.. and salesman dia pandang kerek dgn aku.. macam la aku ni tak berduit.. alo beb jgn pandang macam aku ni tak berduit.. tanpa kami (pembeli).. tak der bisness la korang.. menyampah aku.. macam bagus sgt.. biasak la.. . then aku g 2nd store.. mamat rambut karat.. nice person.. leh gelak2 dgn dia.. dia offer RM1499.00 untuk D40.. murah beb.. kedai lain takder yg dapat tawar harga tu.. dapat la tripod,2G SD card, body and lens. aper2 pun.. byk lagi aku nak belajar gunakan kamera ni.. hehehehe

Related Post

One Comment »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.