Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for January 2016

Cara-cara untuk menyimpan duit didalam tabung haji melalui online (Maybank2u)
January 11, 2016 – 10:48 pm | No Comment

Salam,
rasanya dah pernah org buat step by step cara nak guna maybank2u untuk menyimpan didalam tabung haji.. tak salah kot aku share lagi.. meh layan.. jimat kos minyak and masa.. RM1.06 sahja sekali pengeluaran atau …

Bunglow design – Bayou Creek Semi-D @Leisure Farm,Johor
January 2, 2016 – 10:47 pm | No Comment
Bunglow design – Bayou Creek Semi-D @Leisure Farm,Johor

Berada di Johor dan berdekatan dengan singapura, lokasi rumah ini memberi satu carahidup yang berbeza. Ianya boleh dikatakan berbeza kerana lokasi ini berada di dunia modern tetapi masih merasai suasana santai ala2 resort.
reka bentuk rumah …

Azam tahun baru 2016
January 1, 2016 – 2:23 am | No Comment
Azam tahun baru 2016

Salam,
sekejap je dah masuk tahun 2016.. danĀ  lebih 2 tahun kami sekeluarga menetap di bumi asing United Kingdom.. Azam tahun 2016 ni tak la byk.. sebab azam yang lepas pun byk yang tak selesai lagi.. …