Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for February 2015

Twins dah berusia 7 bulan
February 13, 2015 – 1:33 am | 4 Comments
Twins dah berusia 7 bulan

Salam,
tanggal 12 julai 2014 twins kami dilahirkan di jossep wing sheffield, united kingdom.. hari ni tanggal 12 februari 2015 genap umur depa 7 bulan..  cepat betul masa berlalu.. tp yang sedihnya.. aku di UK sorang2.. …

Permata yang terbenam di dalam pinjaman Amanah saham bumiputra (loan ASB)
February 6, 2015 – 3:40 pm | 31 Comments
Permata yang terbenam di dalam pinjaman Amanah saham bumiputra (loan ASB)

Salam,
Jika anda mengikuti story saya dan kiraan saya dalam blog ini berkenaan dengan ASB.. anda akan sedar bahawa dengan pinjaman loan ASB anda akan dapat beberapa perkara lain selain dari Dividen dan bonus kan..
antara pulangan …

Product review:- dodocool SATA 2.5″/3.5″ to USB3.0 Hard Disk HDD Docking station
February 4, 2015 – 11:14 am | No Comment
Product review:- dodocool SATA 2.5″/3.5″ to USB3.0 Hard Disk HDD Docking station

Salam,
aku baru beli hard disk docking station ni untuk convert internal hard disk aku ke external hardisk.. sgt berguna.. aku beli dalam 14.94 pound atau Rm82..
dah 3 hari aku pakai.. aku boleh bg 4 star …