Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for October 2014

resepi pengat pisang @ serawa pisang (tanpa sukatan)
October 18, 2014 – 8:40 pm | No Comment
resepi pengat pisang @ serawa pisang (tanpa sukatan)

Salam,
lepas solat jumaat.. aku beli dalam 3kg pisang dengan harga £3.. plan nak makan bergitu saja.. tp macam teringin pulak nak makan serawa pisang atau ada org panggil pengat pisang.. pergh.. sedap ooo…
Oleh kerana bahan …

My twins story:- Asyraf & Aisyah dah ada passport la.. – langkah-langkah permohonan surat beranak dan passport malaysia anak di high commission London
October 10, 2014 – 11:25 pm | 3 Comments
My twins story:- Asyraf & Aisyah dah ada passport la.. – langkah-langkah permohonan surat beranak dan passport malaysia anak di high commission London

Salam,
walaupun twins dah ada surat beranak UK sebab lahir di UK… kita sebagai rakyat malaysia wajib buat surat beranak (borang W) dan juga pasport untuk anak kita di Malaysian High Commission london.. kita diberikan tempoh …

perjalananku di UK:- langkah-langkah mendapatkan/ mengambil lesen memandu united kingdom
October 9, 2014 – 2:02 am | 6 Comments
perjalananku di UK:- langkah-langkah mendapatkan/ mengambil lesen memandu united kingdom

Salam,
minggu ni dah start sejuk.. dah start nak cecah bawah 10 degree.. itu maknanya.. musim sejuk akan menjelma dan bill gas akan melambung disebabkan penggunaan heater…tp hari ni aku bukan nak cerita tentang cuaca dan …