Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for February 2014

Keadaan jalan raja di united kingdom
February 20, 2014 – 11:20 am | One Comment
Keadaan jalan raja di united kingdom

Salam,
Sejak aku pakai kereta ni.. walaupun hanya akan drive pada hari minggu sahaja (sebab minyak mahal), aku dapat rasakan jalan dekat uk ni amat menyedihkan terutamanya di luar kawasan bandar… berani aku kata kan, jalan …

Menjual kenderaan di united kingdom
February 18, 2014 – 12:06 pm | 3 Comments
Menjual kenderaan di united kingdom

Salam,
semalam aku telah berpisah dengan siBiru demio aku.. akhirnya si biru bertukar tangan kepada pemilik yang baru, orang melayu dari leeds..
aku terpaksa jual kereta ni sebab dah ada satu lagi kereta.. tak sanggup nak simpan …

Membeli kenderaan terpakai di united kingdom
February 18, 2014 – 11:40 am | 8 Comments
Membeli kenderaan terpakai di united kingdom

Salam,
Kali ni aku nak bercerita atau berkongsi pengalaman membeli kereta di united kingdom..
aku ada pengalaman membeli 2 buah kenderaan,
pengalaman pertama aku beli dari orang malaysia disini, kereta tu brand mazda, model demio 1.5 tahun 2001.. …

menggelar orang jahil
February 15, 2014 – 11:36 pm | No Comment
menggelar orang jahil

Salam,
Bila lagi tinggi ilmu kita.. sepatutnya kita lagi merendah diri… tp banyak yang sombong dgn ilmu yang dimiliki… sehingga menggelar orang lain jahil kerana tidak sependapat.. kebanyakan orang bergini anda dapat tgk dalam politik.. lebih2 …