Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for December 2013

pengumuman dividen ASB 2014/2013
December 19, 2013 – 10:20 am | 10 Comments
pengumuman dividen ASB 2014/2013

salam,

text yang aku petik dari utusan online:-
KUALA LUMPUR 19 Dis. – Amanah Saham Nasional Bhd. (ASNB) hari ini mengumumkan agihan pendapatan bagi Skim Amanah Saham Bumiputera (ASB) untuk tahun 2013 sebanyak 7.70 …

makan lobster di sheffield united kingdom
December 14, 2013 – 6:37 pm | No Comment
makan lobster di sheffield united kingdom

Salam,
hari ni aku pergi shopping ikan… yg menariknya aku bukan beli ikan pun tp beli kepala ikan salmon dan aku juga  beli 2 ekor lobster and 1kg udang besar… almaklumla.. tiba2 teringin nak makan lobster …

Twin la… Syukur Alhamdullilah
December 9, 2013 – 10:38 pm | 6 Comments

Salam,
hari ni perkara yang menggembirakan bagi kami sekeluarga… scan kandungan oleh isteriku di hospital royal hallamshire Sheffield menunjukkan 2 dengupan jantung.. ianya telah diconfirmkan oleh midwife… wah.. excited giler bila aku dgr… twin beb… dapat …

Memasak untuk isteri mengandung
December 2, 2013 – 8:22 am | No Comment
Memasak untuk isteri mengandung

Salam,
Cuaca di sheffield ni makin lama makin sejuk la pulak… tambahan isteri yang mengandung sekarang banyak ragamnya… tp kesian aku tgk sayang aku tu… asik muntah je.. asal makan je mesti muntah…. nasi memang confirm …