Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for June 2013

Pengalaman Rumah Lelong:- Puchong permata 1 untuk disewa
June 9, 2013 – 1:04 am | 4 Comments
Pengalaman Rumah Lelong:- Puchong permata 1 untuk disewa

salam dan selamat sejahtera,
memang bizi sekarang ni, so sebab tu tak dpt nak update blog… mungkin sebab malas… hahaha..berkenaan dengan rumah lelong ni… aku menang pertengahan bulan 4, ini unit pertama yang aku menang dibawah …

Pengalaman RUmah Lelong:- tunggakan bil letrik (TNB)
June 4, 2013 – 3:03 am | No Comment
Pengalaman RUmah Lelong:- tunggakan bil letrik (TNB)

salam dan selamat sejahtera,
apo, bill letrik bulan ni RM1000, gilo kentang punya mahal… hahahah.. memang gila pun kalau bill letrik sampai Rm1000 untuk rumah pangsapurikan…
untuk kes rumah lelong, kebanyakan bank pelelong tidak akan cover bill …