Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for February 2013

Dividen dan bonus tabung haji tahun 2012 / 2013
February 8, 2013 – 5:40 am | No Comment
Dividen dan bonus tabung haji tahun 2012 / 2013

Salam,
wah2… semalam tabung haji telah mengumumkan agihan pendapatan bg tahun berakhir 2012… tertinggi dalam sejarah 50 tahun penubuhan oooo….. 6.5% dividen campur 1.5% bonus jubli perak…
tentang bonus tu aku tak tau nak kira macammane… rasanya …