Tentang aku
July 31, 2009 – 3:45 pm | 26 Comments

Salam semua,
semua tentang aku.. hahaha.. aper2 pun.. aku ni seorang yang simple.. and suka jalan2 and share pengalaman dengan orang..
Sekarang (2014) aku dan keluarga (isteri dan twins) berada dekat sheffield,UK. aku sambung PHD dekat sini …

Read the full story »
cerita aku

ikutilah cerita aku,kisah aku dan pengalaman aku. dalam cerita ini, aku lah hero.kalau tak percaya, tanyalah aku. hehehhe

Design Rumah Impian

Koleksi-Koleksi design rumah untuk dijadikan panduan kami mereka bentuk rumah idaman kami yang akan dibina di Durian Tunggal Melaka

Nana Kitchen

Koleksi resepi yang telah dicuba oleh isteri ku aka mama twins iaitu mommy NANA.. Love You 4 Ever

Pengembaraan

Pengalaman,Tips,gambar ketika bercuti

Pengurusan Kewangan

Tips,berita dan Pengalaman di dalam mengurus kewangan peribadi dengan bijak

Home » Archive by Month

Article Archive for January 2013

Perjalananku ke Korea, Winter 2013 – Planning stage :)
January 22, 2013 – 2:11 pm | 9 Comments
Perjalananku ke Korea, Winter 2013 – Planning stage :)

Perjalananku ke Korea,

Salam sejahtera semua,

Cerita kali ini adalah perjalanan saya,wife dan kawan ke seoul and jeju korea selama 6 hari 5 malam (13/1 – 18/1/2013) secara backpack (redah saja …

korea trip 13/1/2013 – 18/1/2013…:-)
January 13, 2013 – 10:57 am | 4 Comments

salam semua rakan2 blogeer dan reader yg sy kasihi… saya bercuti dari 13/1 -18/1/2013 dikorea… mungkin comment anda semua akan sy balas lewat sedikit…. harap maklum…
tq

Beli rumah tapi dapat CASH RM31,500
January 8, 2013 – 8:52 am | 6 Comments
Beli rumah tapi dapat CASH RM31,500

Salam,
post kali ini berkenaan dengan proces pengeluaran rumah pertama…
aku dan bini aku baru beli rumah disunway dengan harga below warket value – RM155k… markup harga sampai Rm170k…. so aku bg owner downpayment sebanyak RM15,500… loan …

Update buku asb 2012/2013 – korang dah update buku pelaburan???
January 2, 2013 – 1:36 am | 7 Comments
Update buku asb 2012/2013 – korang dah update buku pelaburan???

Salam semua,
hari ni dah 2 januari 2013… so dah masuk tahun baru.. dan yang bestnya.. hari ni dah boleh update buku ASB.. mesti ramai orang di bank and pejabat pos.. aku selalunya akan update lewat …